Szállítási feltételek, rendelés menete

 • Országos házhoz-szállítás! Szlovákia, és Ausztria területére is szállítunk.
 • Legtöbb építőanyagot azonnal raktárról biztosítjuk, színes vakolat rendelése esetén 1-4 munkanap.
 • netto 200.000,- Ft feletti rendelés esetén a teljes hőszigetelő rendszerek kiszállítása INGYENES (50 km-es körzeten belül, Magyarország területén belül)
 • egyéb esetben nem vagy minimális szállítási költséget számítunk fel, erről az árajánlat kérés során kaphat pontos tájékoztatást.
Az építőanyagok szállítása történhet gyári szállítással illetve saját gépjárműveinkkel. Gyári szállítás esetén minden esetben a gyártó által meghatározott feltételekkel tudjuk biztosítani a helyszínre történő szállítást.


Előfordulhat, hogy az építkezés helyszíne behajtási engedély köteles, ez esetben kérjük, egyeztessen értékesítő kollégánkkal a lehetséges megoldásokról.

Árajánlatkérés/ rendelés menete:

 1. Ajánlatot kérhet írásban (e-mail-ben vagy telefaxon) illetve szóban (személyesen vagy telefonon keresztül),
 2. Munkatársunk az Ön ajánlatát minden esetben írásos formában készíti el, és az Ön által kívánt módon (fax, e-mail) juttatja el Önhöz.
 3. Az írásos árajánlat ajánlat már tartalmazza a fuvardíjat, a csomagolási és egyéb költséget is.
 4. Amennyiben az ajánlat után a vásárlást nem személyesen szeretné lebonyolítani, az ajánlatra e-mail-ben vagy fax-on válaszolva rendelheti meg az abban szereplő termékeket.
 5. A megrendelése alapján munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, majd egy rövid egyeztetés után elkészíti a számlát, aminek másolatát e-mail-ben vagy faxon juttatja el Önhöz.
 6. A számla kiegyenlítésére többféle lehetőség kínálkozik:
 • átutalhatja cégünk bankszámlaszámára
 • amennyiben inkább készpénzben fizetné be az összeget, de ezt nem a telephelyünkön kívánja megtenni, a számla ellenértékét befizetheti számlaszámunkra.
 • személyesen, cégünk telephelyén kiegyenlítheti a számla ellenértékét.

7. A számla kiegyenlítése után az előre egyeztetett időpontban az árut leszállítjuk a megadott helyszínre (illetve amennyiben nem kért szállítást telephelyünkön átveheti azt.)

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  a Tagscherer Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Tagscherer Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az Tagscherer Kft. Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.terranovavakolat.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a áruházunkban regisztrálja magát /ajánlatot kér, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Powered by WordPress | Site by numedia